Tapahtumat


Menneet tapahtumat

Yksityistilaisuus klo 23 asti

Perjantaina 23.11.2018

Ovet auki klo 23. Perjantaidisco, ilmainen sisäänpääsy klo 24 asti, sen jälkeen liput 8€ / kantiskortilla 5€. Tervetuloa!

Back 2 the 90's with
Tuottaja Jääskeläinen

Perjantaina 30.11.2018

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Nyt nimittäin tapahtuu! Suomen kovin ysärifanaatikko Tuottaja Jääskeläinen & BACK TO THE 90'S -ilta saapuvat Forssaan!

Radio NRJ:ltä tuttu ja nykyään KISS-radiokanavalla häsläävä herrasmies, Tuottaja ”Jani” Jääskeläinen pääsee puikkoihin ja laittaa sellaista ysärisettiä tulemaan että oksat pois!

Sash, Scooter, Spice Girls, 2 Unlimited, Backstreet Boys, Bahamen, Technotronic, Leila K, Mr. President ja muut huikeat ysäriartistit löytyvät Back To The 90's-bileiden soittolistalta. Ja jos Janille tarjoaa tarpeeksi monta Sinistä enkeliä, saattaa mies soittaa Pave Maijasen "Lähtisitkö"-kappaletta ja Neon2:sen "Polkua" kokonaisen illan! Kannattaa siis ehkä hetki miettiä, tarjoatko sen Sinisen enkelin...

Joka tapauksessa näitä pippaloita ei kannata jättää välistä! Meininki tulee olemaan sen verran kuumaa, ettei haittaa vaikka ne Levikset vähän repeisikin! Vyölaukkua kainaloon ja kaveri toiseen, tänä perjantaina et halua olla missään muualla!

Elastinen

Perjantaina 7.12.2018

Liput 20€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Statukseen saapuu yksi Suomen kovimmista showmiehistä, suomiräpin pioneereihin lukeutuva Elastinen! Elastinen on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka oman musiikillisen uransa ohella tuottaa musiikkia muille artisteille sekä toimi Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana vuoteen 2015.

www.rahina.com/artist/elastinen

 

Lasten Tonttudisco / VeUS

Torstaina 20.12.2018

Liput 3€
1.-6. -luokkalaisille

 
Tapahtuma Facebookissa

Vesihelmen Uimaseura (Veus) järjestää lasten tonttudiscon Statuksessa! Tapahtuma on suunnattu 1.-6. -luokkalaisille. Oiva hetki joulusalaisuuksien valmisteluun ilman lapsia!

Hyvän DJ-musiikin ja tanssimisen lisäksi mukavaa puuhaa, kilpailuja ja arvontaa! Varaa pikkurahaa juomiin sekä herkkuihin. Tervetuloa!

www.veus.fi

Tervetuloa viihtymään!