K-System presents:
GLOW PARTY

Perjantaina 22.9.2017

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Aito ja alkuperäinen, Suomen suurin ja vauhdikkain GLOW PARTY –kiertue saapuu ensimmäistä kertaa Ravintola Statukseen tuoden mukanaan raikkaan tuulahduksen Ibizan ja Miamin superclubeilta. Esiintymässä tapahtumassa nähdään monista hiteistään tuttu DJ-Tähti K-SYSTEM vieraineen ja tunnelman viimeistelee tietenkin hehkuva UV-valaistus sekä glowstickit ja kasvomaalit joita on tarjolla ilmaiseksi!

www.facebook.com/ksystem

 

Viikate

Lauantaina 7.10.2017

Liput 18€ / kanta-asiakaskortilla 15€
Ikäraja K20

 
Tapahtuma Facebookissa

Suomalaisten alakuloa jo vuodesta 1996 ruokkinut kymenlaaksolainen rockyhtye Viikate on julkaissut 12 pitkäsoittoa. Lisäksi lukuisia pikkujulkaisuja sekä muutama kokoelmalevy sekä kolme DVD:tä. Kultalevyn yhtye on pokannut kuudesta levystään.

Yhtye tunnetaan erityisesti melankolisista sanoituksistaan sekä runsaasta rautalankakitaran käytöstä. Näitä metallisia sulosoundeja kuunnellessa nousee vannoutuneellekin iskelmäfanille hymy korville ja bändin live-anti viuhkoo energiaa yleisön joukkoon. Ilta tulee olemaan täynnä viihdettä, metallia ja kovaa live-antia!

www.viikate.com

 

Lasten limudisco

Torstaina 12.10.2017

3. - 6. luokkalaisille
Liput 3€

 
Tapahtuma Facebookissa

Vesihelmen Uimaseura (Veus) järjestää syysloman alkajaisiksi lasten limudiscon Statuksessa!

Tapahtuma on suunnattu 3. - 6. luokkalaisille. Hyvän DJ-musiikin ja tanssimisen lisäksi mukavaa puuhaa, limbokisa ja herkkuja! Varaa pikkurahaa juomiin sekä herkkuihin. Tervetuloa!

www.vesihelmenuimaseura.fi

Floor - The New Beginning

Perjantaina 13.10.2017

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Floor-klubi (edesmennyt 54th Floor) valtaa Statuksen muuttaen paikan tunnelman täysiveriseksi klubiksi, jossa esiintyvät Floorin dj:t Cane, DJ Tiberiuz, Vili sekä uutena lisäyksenä kokoonpanoon noussut Matias pitävät huolen siitä, että koko illan fiilis ja tunnelma ovat kohdillaan heti alkutahdeista lähtien – soittaessaan uusimmat ja tuoreimmat elektronisen tanssimusiikin tuulahdukset housesta tranceen unohtamatta klassikoita! Floor -konseptissa tullaan panostamaan näyttävään tekniseen ääni- ja valototeutukseen, mikä takaa kävijöilleen mieleenpainuvan klubielämyksen.

Osallistu Facebook-tapahtumaan ja merkitse päivämäärä ylös kalenterisi, sillä tätä iltaa et halua jättää välistä!

www.fb.com/floorfin

 

Diandra

Perjantaina 20.10.2017

Liput 15€ / kanta-asiakaskortilla 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista. Diandran toinen albumi Dynamiittii julkaistiin 24.10.2014. Albumin ensimmäiset sinkkulohkaisut ”Paha poika” ja ”Onni on” ovat heti julkaisusta lähtien soineet ahkerasti radioiden soittolistoilla. Diandra on tullut yleisölle tutuksi myös "Tähdet, tähdet" sekä "The Voice Kids" -ohjelmista.

www.diandra.fi

 

Disco Ensemble

Perjantaina 27.10.2017

Liput 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Disco Ensemble on vuonna 1996 Ulvilassa perustettu suomalainen punk-rock/post-hardcore-yhtye. Yhtye julkaisi uuden albuminsa "Afterlife" tammikuussa 2017 neljän vuoden tauon jälkeen. Energisistä keikoistaan tunnettu yhtye on soittanut uransa aikana yli 500 keikkaa 15 eri maassa.

www.discoensemble.com

 

Klamydia

Perjantaina 3.11.2017

Liput 18€ / kanta-asiakaskortilla 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Klamydia on bändi, joka ei paljon esittelyjä kaipaa. Yli neljännesvuosisadan Suomea kiertänyt bändi on tehnyt parituhatta keikkaa ja levyjä on myyty lähes 700 000 kappaletta, joista neljä viimeisintä on noussut suoraan listan kärkitiloille. Yhtyeen suosio on pysynyt vankkana vuosikaudet ja tarina jatkuu...

www.klamydia.fi

 

Mikael Gabriel

Perjantaina 10.11.2017

Liput 20€ / kanta-asiakaskortilla 18€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Suomiräpin rääväsuu Mikael 'MG' Gabriel on julkaissut neljä pitkäsoittoa ja nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuoden 2016 Vain Elämää -tv-ohjelman kautta. Suosiota ovat kasvattaneet myös kehutut roolit Pahan kukat ja Bodom -elokuvissa. Modernin suomenkielisen R’n’B:n tämän hetken isoimman tähden uusimpiin hitteihin kuuluvat Loistat pimeäs sekä Isac Elliotin kanssa yhteistyössä tehty Liikaa Sussa Kii.

www.mikaelgabriel.com

 

Aurora

Perjantaina 17.11.2017

Liput 15€ / kanta-asiakaskortilla 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Upea urbaani laulaja-lauluntekijä Aurora tunnetaan useista hittikappaleista ja viihdyttävistä keikoista. Auroraa on kuunneltu pelkästään Spotifyssa jo yli 12 miljoonaa kertaa ja myös radiosoitto on ollut poikkeuksellisen laajaa.

Auroran singlet "Eilisen Aurinko", "Se Soi" ja "Kaikki Mitä Näät" ovat kaikki olleet melkoisia hittejä, joista kaikista artisti on myös saanut nyt uransa ensimmäiset kultalevyt. Tämä kaikki on kuitenkin vasta alkua pitkälle uralle jolla liikutaan popin ja reggaen välimaastossa välittämättä liiemmin genrerajoista. Vuonna 2017 Aurora julkaisi uuden Valtakunta -albumin, jolta on lohkaistu mm. radio- ja Spotifyhitit "Täydelliset" ja "Sä hiffaat".

Aurora bändeineen on keikkaillut pitkään menestyksekkäästi ja heidät nähdäänkin ympäri vuoden niin festivaaleilla ja tapahtumissa kuin ravintolakeikoilla.

www.auroramusic.fi

 

Reino Nordin

Perjantaina 24.11.2017

Liput 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Näyttelijä-muusikko Reino Nordin käänsi uuden sivun musiikkiurallaan siirryttyään PME Recordsin riveihin alkusyksystä 2015. Aiemmista, reggae-vaikutteisista tuotannoista poiketen, uudessa musiikissa on vaikutteita mm. modernista popista ja tropical housesta. Reino & The Rhinos –yhtyeen keulakuvana ja vokalistina aiemmin vaikuttanut Nordin on myös uransa aikana takonut lyömäsoittimia Cool Sheiks, Jazzgangsters ja Soul Captain Band –yhtyeissä.

Reino Nordin saavutti uransa ensimmäisen kultalevyn ensimmäisellä PME:n kautta julkaistulla singlellään "Puhu vaan". Nordinin uuden aikakauden kakkossingle "Kato mua silmiin" striimasikin ansaitusti platinaa ja oli yksi vuoden 2016 Spotifyn kuunnelluimmista suomalaisista kappaleista.

Keväällä 2017 Reino Nordin julkaisi jo ennakkoon kultarajan rikkoneen albumin "Antaudun", jonka nimikkosingle nosti artistin koko kansan tietoisuuteen. "Antaudun" hallitsi hetken aikaa Suomen Spotifyn kärkipaikkaa sekä soi radioissa soitetuimpana kappaleena peräti viisi viikkoa putkeen.

 

Hittimittari

Perjantaina 1.12.2017

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Tänä jouluna pikkujoulukansaa tahdittaa forssalainen bilebändi Hittimittari! Bändin kaikille tuttu ohjelmisto painottuu menomusaan, joka saa tanssijalan vippaamaan, slovareita unohtamatta. Ohjelmisto koostuu perinteisestä suomirokista ja popista, kansainvälisistä disko-ja rock-klassikoista sekä kaikkein uusimmasta kotimaisesta hittimusiikista. Bändin erityisvalttina on monipuolisuus, jota korostaa se, että bändillä on sekä mies- että naislaulajat!

www.hittimittari.fi

Vaihde

Perjantaina 8.12.2017

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Vaihde on Somerolla jo vuonna -96 alkunsa saanut pitkän linjan bilebändi. Bändi on historiansa alusta lähtien ilahduttanut kuulijoita energisellä asenteella, hurtilla huumorilla ja ennen kaikkea taidokkaalla soitannalla, joka laittaa katsojalle hymyn huulille ja tanssijalan heilumaan. Vaihteen genre on kotimainen rock. Omakustanteisia EP-levyjä on vuosien varrella nauhoitettu yhteensä neljä.

Omien kappaleiden lisäksi bändi esittää keikoilla myös covereita mm. Anssi Kelan, Kirkan, Popedan, Stellan ja jo yllä mainittujen bändien ohjelmistosta. Cover-ohjelmistoa täydennetään ja päivitetään säännöllisin väliajoin.

VAIHDE on täydellinen valinta pikkujouluillan jatkoille - suuntaa siis tossusi Statukseen, etkä tule pettymään!

www.vaihdemusic.com