Tapahtumat


Menneet tapahtumat

Ravintola avoinna myös helatorstaina

Olemme avoinna helatorstaina klo 13-20 (keittiö klo 19 asti) - mahdollisuus olla auki myös klo 23 asti, jos asiakkaita riittää! Perjantaina ja lauantaina olemme avoinna klo 13-23, keittiö klo 21 asti, valomerkki klo 22. Sunnuntaina avoinna klo 13-20 (keittiö klo 19 asti).

Suosittelemme pöytävarauksen tekoa: info@ravintolastatus.fi / p. 03 433 5185. Tervetuloa nauttimaan ♥

Elastinen

Perjantaina 1.10.2021

Liput 25€ / kanta-asiakaskortilla 23€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Elastinen on artisti, tuottaja ja yrittäjä, sekä yksi Rähinä Records -levy-yhtiön perustajajäsenistä. Fintelligens-duossa uransa aloittanut sekä Cheekin kanssa Profeetat-kokoonpanossa vuosina 2016-2017 vaikuttanut räppäri on julkaissut viisi sooloalbumia. Elastisen viimeisimmät singlejulkaisut ovat Supervoimii (2018) ja Loppuun Asti feat. Johanna Kurkela (2018).

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

SIIRTYY, UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ JULKAISTAAN MAHDOLLISIMMAN PIAN

Liput 18€ / kanta-asiakaskortilla 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus tunnetaan uniikista raskaan rokin soundistaan. Yhtye perustettiin vuonna 1996 ja se teki huikean kahdeksan vuotta kestäneen uran suomalaisen raskaan rokin estradilla.

Kokoonpanon tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat esimerkiksi Nyt on mies!, Surupuku, Lumessakahlaajat, Rajaton rakkaus, Kylmä tila ja Hyvä ihminen. Myytyjä albumeja on yli 130 000 kappaletta. Vuonna 2002 yhtye palkittiin peräti neljällä Emma-palkinnolla. Joulukuussa 2004 yhtye jäi määrittelemättömän pituiselle keikkatauolle, kunnes noin kaksi vuotta myöhemmin kertoi uransa päättyneen lopullisesti.

Helmikuussa 2017 yhtyeen keulahahmo Timo Rautiainen kertoi Soundille seuraavanlaisesti: ”Olen tehnyt 2000-luvun puolivälin jälkeen vaikka mitä: soolo- ja bändilevyjä, kaikenlaisia keikkoja, tv-sarjoja ja kesäteatteria. Olen myös opiskellut Kaustisella kansanmusiikkia. Toisin sanoen olen saanut tehdä kaikkia niitä asioita, joista haaveilin Niskalaukauksen loppuaikoina. Sitten kun häärii yli kymmenen vuotta kaiken muun parissa, saattaa se menneisyyskin näyttäytyä vähän erilaisena. Tulin jossakin vaiheessa miettineeksi, että mitä hyötyä luupäisestä ehdottomuudesta lopulta on. Että olenko tyytyväinen itseeni jos korisen vielä kuolinvuoteellakin, että eipähän tultu takaisin. Miksi minä välittäisin kasvojen menettämisestä? Että olette oikeassa, toitotin silloin monessa lehdessä, että tätä bändiä ei enää nähdä missään. Nyt se kuitenkin nähdään ja minut saa ihan vapaasti ristiinnnaulita.”

Kokoonpano julkaisi paluusinglensä Pitkän kaavan mukaan helmikuussa 2017. Kesäkuussa ilmestyi toinen single-lohkaisu, Suomi sata vuotta. Lokakuussa tuli vielä kolmas sinkku Isä ei jätä ja marraskuussa 2017 paluualbumi Lauluja Suomesta.

Yhtyeen kuudetta studioalbumia nimeltään Mahdoton yhtälö ei tarvinnut odottaa onneksi pitkään. Alkuvuodesta 2020 julkaistiin ensimmäinen single Kolme vuotta sitten ja albumi heti perään maaliskuussa.

Gasellit

SIIRTYY, UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ JULKAISTAAN MAHDOLLISIMMAN PIAN

Liput 18€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Gasellien aikaisempi keikka jouduttiin perumaan yhtyeen jäsenen sairastumisen vuoksi. Keikka siirtyy vappuperjantaille 1.5.2020!

Gasellit ovat nousseet ryminällä Suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena yli 60 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä Vuoden yhtye -palkinto Emma Gaalassa vuonna 2019. Vuonna 2018 julkaistun Jano-albumin sinkkulohkaisut “Riks Raks Poks” (ft. Elias Gould) ja “Mitä Mä Malagas?” (ft. JVG) nousivat Spotifyn top10 -listalle ja jälkimmäinen viettikin hyvän tovin Spotifyn kärkisijalla. Gaselleiden tuotannosta löytyy myös lukuisia muita superhittejä, kuten “Imus”, “Liimaa” ja “Muistanks mä väärin”.

Gaselleiden live-esiintymiset ovat kuin Suomen kesä parhaimmillaan. Arvaamattomia ja bipolaarisia – toisaalta herkkiä, toisaalta ihan älyttömiä. Yhtye onkin kerännyt runsaasti kiitosta energisistä keikoistaan, joita on takana satoja ympäri Suomen. Bändillä on vahva tahtotila tuoda bileet mukanaan aina sinne minne he saapuvatkin. Bileet onkin pantu luontevasti pystyyn niin yksityistapahtumissa kuin Ruisrockin ja Provinssin kaltaisten Suomen suurimpien festareiden lavoilla.

Tervetuloa viihtymään!