Reino Nordin ft. Juulia

Perjantaina 24.11.2017

Liput 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Näyttelijä-muusikko Reino Nordin käänsi uuden sivun musiikkiurallaan siirryttyään PME Recordsin riveihin alkusyksystä 2015. Aiemmista, reggae-vaikutteisista tuotannoista poiketen, uudessa musiikissa on vaikutteita mm. modernista popista ja tropical housesta. Reino & The Rhinos –yhtyeen keulakuvana ja vokalistina aiemmin vaikuttanut Nordin on myös uransa aikana takonut lyömäsoittimia Cool Sheiks, Jazzgangsters ja Soul Captain Band –yhtyeissä.

Reino Nordin saavutti uransa ensimmäisen kultalevyn ensimmäisellä PME:n kautta julkaistulla singlellään "Puhu vaan". Nordinin uuden aikakauden kakkossingle "Kato mua silmiin" striimasikin ansaitusti platinaa ja oli yksi vuoden 2016 Spotifyn kuunnelluimmista suomalaisista kappaleista.

Keväällä 2017 Reino Nordin julkaisi jo ennakkoon kultarajan rikkoneen albumin "Antaudun", jonka nimikkosingle nosti artistin koko kansan tietoisuuteen. "Antaudun" hallitsi hetken aikaa Suomen Spotifyn kärkipaikkaa sekä soi radioissa soitetuimpana kappaleena peräti viisi viikkoa putkeen.

Mukana myös lämppäämässä Juulia, joka on kerännyt Spotifyssa jo lähes 1,5 miljoonaa streamausta ”Mul oli ikävä mua” -hitillään. Lisäksi kappaleet ”Vakavaa”, ”Huomenna mä meen” ja syyskuussa julkaistu ”Titanic-Paita” ovat nousseet suureen suosioon.

 

Allasbileiden jatkot / Famko

Perjantaina 1.12.2017

Liput 5€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Vuoden kosteimmat pikkujoulut vietetään Viihdeuimala Vesihelmessä Allasbileiden merkeissä 1.12. ja kosteampaakin kosteammat jatkot Statuksessa klo 22 alkaen, jonne liput 5€ haalarimerkillä! Statuksessa esiintymässä forssalainen bilebändi Hittimittari!

www.famkory.com

Hittimittari

Perjantaina 1.12.2017

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Tänä jouluna pikkujoulukansaa tahdittaa forssalainen bilebändi Hittimittari! Bändin kaikille tuttu ohjelmisto painottuu menomusaan, joka saa tanssijalan vippaamaan, slovareita unohtamatta. Ohjelmisto koostuu perinteisestä suomirokista ja popista, kansainvälisistä disko-ja rock-klassikoista sekä kaikkein uusimmasta kotimaisesta hittimusiikista. Bändin erityisvalttina on monipuolisuus, jota korostaa se, että bändillä on sekä mies- että naislaulajat!

www.hittimittari.fi

Vaihde

Perjantaina 8.12.2017

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Vaihde on Somerolla jo vuonna -96 alkunsa saanut pitkän linjan bilebändi. Bändi on historiansa alusta lähtien ilahduttanut kuulijoita energisellä asenteella, hurtilla huumorilla ja ennen kaikkea taidokkaalla soitannalla, joka laittaa katsojalle hymyn huulille ja tanssijalan heilumaan. Vaihteen genre on kotimainen rock. Omakustanteisia EP-levyjä on vuosien varrella nauhoitettu yhteensä neljä.

Omien kappaleiden lisäksi bändi esittää keikoilla myös covereita mm. Anssi Kelan, Kirkan, Popedan, Stellan ja jo yllä mainittujen bändien ohjelmistosta. Cover-ohjelmistoa täydennetään ja päivitetään säännöllisin väliajoin.

VAIHDE on täydellinen valinta pikkujouluillan jatkoille - suuntaa siis tossusi Statukseen, etkä tule pettymään!

www.vaihdemusic.com