Petri Nygård

Lauantaina 22.9.2018

Liput 15€ / kanta-asiakaskortilla 13€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

SEOPETRIIIIII! Tiedossa takuuvarmasti vuoden megalomaanisimmat bileet kun Petri Nygård saapuu jälleen Statukseen sekoittamaan totaalisesti niin hameväen kuin kaksilahkeistekin tajunnan törkeän kovalla ulosannillaan! Ympäri Suomea vuosittain kiertävä koko kansan Petri on tunnettu rääväsuisista kappaleistaan ja erittäin energisestä lavashowstaan.

Nygårdin huikea suosio on jatkunut jo kohta kahden vuosikymmenen ajan, kun vuonna 2000 "Vitun Suomirokki"-hitti myi platinaa ja on yli 17 000 kappaleen myynnillään levy-yhtiönsä toiseksi myydyin single.

www.petrinygard.com

 

Everybody Dance Now -ysäribileet

Perjantaina 28.9.2018

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Ysäribileiden pioneeri! Noise House järjesti ysäribileitä jo silloin kultaisella 90-luvulla ja vuodesta 2010 niiden uusi nousu on tehty EDN-konseptin myötä. Yli 120 bileet takana ympäri Suomea ja innokkaita ysäribailaajia on bileissä nähty yli 27000!

Illan menosta vastaa kaksi Noise Housen show-tiskijukkaa, jotka täräyttävät ilmoille vauhdikkaan kokonaisuuden. Mukaan mahtuu kreisibailausta, tanssia, laulua, huulenheittoa, kilpailuja ja muuta erikoisohjelmaa. Musiikki on tietysti 100% ysäriä - soittolistalla hitit, helmet ja myös ne noloimmat hudit. Esiintymislava on toki somistettu ysärin hengessä.

MUISTA PUKEUTUA YSÄRIKSI, nimittäin parhaat asut palkitaan!

Poju

Perjantaina 5.10.2018

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Pitkän linjan muusikko Poju muistetaan esim. Hausmyllyn entisenä laulajana. Sooloura lähti käyntiin räjähdysmäisesti jättihitin Poika saunoo saattelemana. Sen jälkeen tarttuvia disco-iskelmiä on tullut tasaiseen tahtiin. Pojun dance-setti saa paatuneimmankin jalan liikkumaan.

 

Neljänsuora

Perjantaina 12.10.2018

Liput 15€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Iskelmän lippulaivaksi tituleerattu Neljänsuora on tullut tunnetuksi muun muassa hiteistä "Tuulikki, pidä huivistasi kii", "Siipirikko", "Mansikkaa ja valkoapilaa" sekä "Valtava maailma".

Vuosien varrella yhtye on lunastanut paikkansa yhtenä maamme suosituimmista iskelmäbändeistä. Energisestä livemeiningistään tunnettu, yli 150 keikkaa vuodessa tekevä Neljänsuora valloittaa yleisönsä niin yökerhoissa kuin tanssilavoilla.

Yhtyeen laulaja Antti Ketonen osallistui MTV:n vuoden 2016 Tähdet, tähdet -ohjelmaan.

www.neljansuora.fi

 

In Cover Roles

Perjantaina 19.10.2018

Liput 8€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

In Cover Roles + vierailevia esiintyjiä!

Pikantteja versioita käsin poimituista kappaleista ajalta, jolloin musiikissa soi analogia. Harvemmin kuultuja että niitä tutumpia. Ohjelmistossa mm. Eagles, Joe Cocker, Tom Petty, 10 CC & Pink Floyd!

Esa Lindroos, basso & laulu
Björn Mattsson, laulu & kitara
Mats Nyman, kitara & laulu
Mika Perälä, koskettimet & laulu
Matti Rinne, rummut & laulu

J&J

Perjantaina 26.10.2018

Liput 12€ / kanta-asiakaskortilla 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Dynaaminen duo J&J (Jesse Villa & Jaakko Loukkola) laittavat Statuksessa mielettömät bileet pystyyn! Kaksikko on vetänyt keikkalavojen edustat täyteen juhlijoita jo kymmenen vuoden ajan ja heidän esikoisalbuminsa "Köyhä laulaa" julkaistiin syyskuussa 2016.

J&J:n musiikki kulkee aina tummasävyisistä vakavahenkisistä lyriikoista juomalaulujen kautta iloiseen reippaaseen suomirokkiin. Kreisibailausta livemusiikin tahtiin, jutun juoni on selvä - ihastu tai vihastu, mutta tämä kaksikko ei jätä kylmäksi!

www.fb.com/jjmusiikki

 

Statuksen Halloweenbileet

Lauantaina 27.10.2018

Liput 8€
Ikäraja K20

 
Tapahtuma Facebookissa

Hirrrmuisen kammottavat, Forssan hurjimmat Halloweenbileet ovat täällä taas!

Klo 24 mennessä saapuneiden Halloween-asuun pukeutuneiden joukosta valitaan kuusi parasta asua, joista yleisö valitsee suosikkinsa. Voittaja palkitaan 100€ arvoisella lahjakortilla Ravintola Vispilään sekä kahden hengen vapaalipuilla Statukseen! Toiseksi ja kolmanneksi parhaat asut voittavat myös kahden hengen vapaaliput!

Klamydia

Perjantaina 2.11.2018

Liput 18€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Klamydia on bändi, joka ei paljon esittelyjä kaipaa. 2018 kolmekymppisiä juhliva bändi on tehnyt reippaat parituhatta keikkaa ja levyjä on myyty lähes 700 000 kappaletta, joista neljä viimeisintä on noussut suoraan listan kärkitiloille. Yhtyeen suosio on pysynyt vankkana vuosikaudet ja tarina jatkuu...

www.klamydia.fi

 

K-System presents:
Glow Party

Perjantaina 9.11.2018

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Aito ja alkuperäinen, Suomen suurin ja vauhdikkain GLOW PARTY –kiertue saapuu taas Statukseen tuoden mukanaan raikkaan tuulahduksen Ibizan ja Miamin superclubeilta. Esiintymässä tapahtumassa nähdään monista hiteistään tuttu DJ-Tähti K-SYSTEM vieraineen ja tunnelman viimeistelee tietenkin hehkuva UV-valaistus sekä glowstickit ja kasvomaalit joita on tarjolla ilmaiseksi!

www.fb.com/ksystem

Boogie Wonderland

Perjantaina 16.11.2018

Liput 10€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

BOOGIE WONDERLAND on aikamatka diskomusiikin kultaisille vuosikymmenille. Nyt katsotaan kenestä on tanssilattian Travoltaksi ja kuka säihkyy kauneimmin peilpallon loisteessa...

Teemaillan musiikkilinjana on 70- ja 80-lukujen discohitit. Höysteenä kuullaan tietysti tuon aikakauden kovimpia soul-, funk-, pop- ja rock-klassikoita.

Menosta vastaa kaksi Noise Housen DJ:tä, jotka vetävät vauhdikkaan lavashown discopallojen välkkeessä. Saattaapa joukkoon mahtua jonkinlaista teemaan sopivaa kilpailua ja muuta erikoisohjelmaa.

DRESSCODE: Parhaat discoasut palkitaan, pukeudu sen mukaan!

Come on, let's BOOGIE!

Elastinen

Perjantaina 7.12.2018

Liput 20€
Ikäraja K18

 
Tapahtuma Facebookissa

Statukseen saapuu yksi Suomen kovimmista showmiehistä, suomiräpin pioneereihin lukeutuva Elastinen! Elastinen on musiikki- ja viihdealan moniottelija, joka oman musiikillisen uransa ohella tuottaa musiikkia muille artisteille sekä toimi Rähinä Records levy-yhtiön toimitusjohtajana vuoteen 2015.

www.rahina.com/artist/elastinen